Video: Canada/Whistler 2015/2016 season edit

Selvom det efterhånden er nogle måneder siden at videoen blev færdig, skal den have en plads på hjemmesiden alligevel. Nedenfor kan du se mit Canada/Whistler 2015/2016 season edit

Den blev egentlig færdig i juli, men siden min New York opdatering, har jeg ikke rigtigt brugt min blog til noget (det var kun en rejseblog dengang, red.). Jeg kunne egentlig godt lide at skrive lidt fra tid til anden, og har leget med tanken om at fortsætte, selv efter jeg kom hjem. Nu har jeg købt domæne, og prøver alligevel at skrive lidt videre.

Her følger min video fra Whistler og Canada, der på en halv time giver et indtryk af hvad vi har brugt 6 måneder på. Videoen viser ikke kun snowboarding, men består i lige så høj grad af vandring, fester, bobslæde og spas og løjer.

Jeg arbejder i øjeblikket på en lignende video fra min og Andrews rejse i USA. Der er mange timers video, så det tager lidt tid. Den kommer….

Medvirkende:
Dennis Asp (DK)
Maja Nyholm (DK)
Mike McGlinchey (NZ)
Andrew Cheung (UK)
Alaster Osborne (UK/CA)
Robin Fechtel (DE)
Dan Davis (CA)
Simon Meierkord (DE)
Amy Knoll (UK/ZA)
Adele Nichole Bernard (UK)
Olly Plumb (UK)
Julian Wand (DE)
Karen Emilia (DK)

Locations:
Mt. Douglas, Vancouver Island, BC
Goldstream, Vancouver Island, BC
Lynn Canyon, North Vancouver, BC
Alpine Meadown, Whistler, BC
Paul Ridge, Squammish, BC
Bounce, Whistler, BC
Whistler Blackcomb, Whistler, BC
Brandywine Falls, Whistler, BC

Music:
Thomas Bergersen – Promise
Etherwood – Weightless
Revolt Production – Gates of Heaven
Deadmau5 feat. Rob Swire – Ghost N Stuff
Galantis – Runaway
Jurassic 5 – A day at the Races
Worl-A-Girl – Jamaican Bobsledding Chant
Leroy Anderson – Sleigh Ride
Red Hot Chili Peppers – Hard to Concentrate

This post is also available in English .

Kommentarer

Kommentarer