Video: USA Roadtrip

Kun ca. 5 måneder efter jeg kom tilbage til Danmark, blev video fra mit og Andrews USA roadtrip endelig færdig.

Andrew og jeg har været rigtig flittige til at filme under vores USA roadtrip, og det har givet lidt problemer med fyldte harddiske. Det fik vi klaret, og efter 5 måneders on/off arbejde med at gennemse, sortere, udvælge og redigere videoklip, har jeg nu lavet min video fra turen færdig.
Jeg sigtede oprindeligt efter en længde i stil med min Canada video på knapt en halv time, men da jeg pludseligt var oppe på 1:15:00, måtte jeg virkelig være hård ved mig selv, og slette nogle ellers rigtig fine klip. Men har rigtig hygget mig med redigeringen, og håber at andre vil føle sig underholdt og inspireret.

Undervejs på turen besøgte vi British Columbia (Canada), Washington, Californien, Arizona, Nevada, Hawaii og New York.

USA Roadtrip:

This post is also available in English .

Kommentarer

Kommentarer