Dennis AspEfter jeg fra 20. oktober 2015 – 16. juni 2016 rejste i hhv. Canada og USA, blev jeg glad for mit lille skriveprojekt. Oprindeligt var det tanken, at jeg ville dele billeder og et par af mine oplevelser i form af en rejseblog, så venner og familie kunne følge med derhjemme. Når tiden var til det, hyggede jeg mig utroligt godt med at sætte ord på hvad der rørte sig, finde billeder frem, og sætte det hele op, så det har jeg tænkt mig at blive ved med.

De ældste indlæg på bloggen er taget fra et tidligere hjemmesideprojekt, Byte-me.dk, som var en gamingblog, jeg drev med et par gutter. Artiklerne har fået lov at komme med herover, og der kommer nok et par stykker til med tiden. Derudover er der en del beretninger fra mit rejseeventyr.

Desværre kan jeg ikke bruge al min tid på at rejse, stå på snowboard og spille videospil, så derfor kommer emnerne på siden til at være alsidige.
Jeg bruger siden her, til at ytre mig om politik, skrive om parkour eller hvad jeg lige føler for at udgive.
Desuden vil jeg bruge den som udstillingsvindue for min interesse i fotografering og videofremstilling.

 

Om mig

Jeg er en gut med et kreativt sind, der elsker at have gang i små projekter i min fritid. Jeg har gennem hele mit liv været en aktiv idrætsudøver, og i større eller mindre omfang beskæftiget med med fodbold, skateboarding, rulleskøjter, parkour, sejlads, ski, snowboard, løb, dans, landevejscykling, mountainbike, styrketræning, springgymnastik, bordtennis, basketball m.fl. Derfor var det også naturligt for mig at fordybe mig inden for idrætten i praksis og teori, hvorfor jeg har uddannet mig som bachelor i idræt ved Københavns Universitet. Jeg har siden besluttet, at det akademiske liv ikke er noget jeg vil fortsætte på kandidatniveau, og har skiftet retning.

Professionelt var jeg indtil 2022 indehaver af virksomheden Freerun Denmark, som tilbødundervisning, shows mv. indenfor parkour og freerunning. Derudover har jeg undervist forskelle steder i parkour og breakdance, som folkeskolelærer samt en halv sæson i snowboard i Whistler, Canada. Siden jeg fyldte 15 har jeg været tilknyttet kulturhuset Tapperiet, hvor jeg først som frivillig og senere som timelønnet, har indgået i mange kulturprojekter både som café- og barpersonale, eventkoordinator og -afvikler, crowdsafetymedarbejder, stagehands, bestyrelsesmedlem o.l.

Fødselsdato: 3. maj 1991
Nationalitet: Dansk
Uddannelse: B.Sc. Idræt, snowboardinstruktør (CASI level II),
Kontakt:
Instagram
YouTube
Linked In
Facebook
Twitter
Cyberscore

Disc Golf

Jeg er blevet bidt af disc golf og spiller det ofte. Desuden har jeg startet en disc golf hjemmeside med artikler, nyheder, baneoversigter og meget mere. Find den på www.anhyzer.dk

Gaming

Når tiden tillader det, er jeg glad for at spille computer- og konsolspil som afslapning eller som kompetitiv underholdning, samt for at opleve den nostalgiske glæde ved at finde gamle GameBoy eller PlayStation 1 spil frem. Derfor handler bloggen i nogen grad også om det.
Jeg vil meget gerne spille mod andre – alle mine highscores er på Cyberscore. Her kan man konkurrere på enkelte rekorder, samlet i ét spil eller en serie, og overordnet på tværs af alle spil, og i øvrigt deltage i et fantastisk community.
Find mig derinde.

Dennis Asp i Yosemite, Californien

Kommentarer

Kommentarer