Coming to (North)America – Vancouver

Flyver til Vancouver på vej til WhistlerJeg er nu godt igennem dag 2 i Canada. Turen herover var helt fantastisk. Min sidemand og jeg var så heldige, at vi ikke fik en tredjemand i vores række, så plads manglede vi ikke. Han var australier og også på vej til Whistler, efter 3 måneders rejse i Europa. Da vi lettede fra Island kunne vi se solnedgang i godt og vel 180 grader, og sådan blev det ved i 3-4 timer mens vi fløj over Grønland. Til sidst stod solen så højt på himmelen, at det mest lignede en sen eftermiddag, og mit indre ur var nu helt smadret. Men det var fantastisk at kigge ud af vinduet både over Grønland, men også over det østlige Canada og over bjergene her i British Columbia.

Flyver til Vancouver på vej til Whistler

Jeg er dog ikke imponeret over effektiviteten af de Canadiske myndigheder – det tager bare utroligt lang tid når man skal have godkendt visa, søge social insurance number eller oprette en bankkonto. Alt det er der heldigvis styr på nu. Efterfølgende nåede jeg forbi Robson Sqaure – de fleste vil nok være uforstående, og det er vist heller ikke et særligt attraktivt turistmål. Ligesindede vil dog kunne genkende ufatteligt mange ting her, fra en af banerne Tony Hawk’s Underground (Vancouver sjovt nok). Selvom der ikke var en eneste skaterampe, og det hele er lidt frit fortolket, lignede det ufatteligt meget.

Lige nu bor jeg på et hostel midt i byen, og deler værelse med 7 andre. I går var Beerpong Tuesday, men jeg valgte at bearbejde mit jetlag i stedet. Må se om jeg kan overskue Comedy Mix i aften i stedet.
By the way: En eller anden har drukket en Faxe bajer her på værelset – så er man åbenbart heller ikke længere væk hjemmefra. (red. jeg har senere hen fundet ud af, at de findes på hylderne herovre.)

Se flere billeder fra Canada her

Canada Place, Vancouver
Canada Place, Vancouver

Kommentarer

Kommentarer