En uge til afrejse

Afsted til Whistler på sæson med snowboard

Nu er der kun en uge til afrejse mod Whistler. Det er en kæmpe udfordring for mig, ikke at have en plan for hvad der skal ske, hvor jeg skal bo eller hvor jeg skal arbejde.

Jeg mener… Normalt plejer jeg jo at være rimelig tjekket, ikke?
Nu har jeg dog så småt vænnet mig lidt til tanken om, at jeg ved hvor jeg skal bo indtil den 23. oktober, og så ser vi på det derfra.

Jeg har sat mig for at skulle se Art of Flight og Jeremy Jones’ Higher i de kommende dage, så hvis jeg ikke allerede er sneliderlig, så bliver jeg det nok. Selve området ser i hvert fald super fedt ud, se selv her:

Det her var blot lige for at siden (min gamle rejseblogside, red.) ikke stod tom fra start, og forhåbentligt kommer der lidt billeder og video op senere hen. Ellers kan i også holde øje med hvad jeg laver på min Facebook og Instagram – tidsforskellen er 9 timer, så jeg svarer muligvis ikke lige med det same.

Jeg rejser den 20. oktober, og ankommer i Vancouver først på aftenen. Her har jeg foreløbigt et par dage, inden jeg sandsynligvis tager til Vancouver Island, og besøger min veninde Maja i weekenden. Efterfølgende skal jeg nok lige se et par ting mere i Vancouver, inden jeg tager til Whislter, og venter på at sneen falder.
Skulle jeg blive utålmodig, er der jo heldigvis Origins Parkour i Vancouver:

Afrejse til Canada- Skal jeg besøge Origins Parkour?

Cheers

Billedet i toppen er et photoshoppet billede fra Avoriaz, hvor jeg laver frontflip indy grab til en luftpude.

Kommentarer

Kommentarer