Billeder: Vintersæson i Whistler

Mit livs største eventyr største eventyr begyndte da jeg drog til Canada, for at forfølge en gammel drøm. Jeg har skrevet en pokkers masse om det allerede, og det kan du læse her. Nu er der allerede begyndt af falde sne i Whistler igen, så det er vel et passende tidspunkt at smide denne artikel op, knapt 2 år efter jeg tog derhen, og mine sidste housemates tager hjem (eller videre).

Nedenfor følger den korte historie i billeder med en kort kommentar. Den findes desuden i en lidt længere version i levende billeder: Video Canada/Whistler 2015/2016 season edit

Hvis jeg rammer nogen der tænker på at tage afsted, svarer jeg meget gerne på spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor.

Klik på billederne for at se dem og kommentarerne.

 

Her er de to omtalte billeder Mike McGlinchey, min housemate, tog fra Green Lake en nat.

Green Lake Stars_Mike
Green Lake om natten. Foto: Mike McGlinchey
Green Lake stars 2_Mike
Green Lake om natten. Foto: Mike McGlinchey

This post is also available in English .

Kommentarer

Kommentarer