Doom 2 er nu endnu mere brutalt end før!

Den nyligt udgivne Doom 2 Brutal version 20, gør spillet endnu mere drabeligt en tidligere. Trailer og gratis download findes nedenfor.

Doom 2: Hell on Earth blev udgiver af ID Software i 1994, og vil af mange betragtes som fundamentet for FPS-genren. Det er en sand klassiker, og mange af os kan sikkert stadig huske mange af koderne fra barndommen, og indtaste ”iddqd” på ingen tid. Siden er mange mods blevet udgivet, og har moderniseret spillet med bl.a. nye våben, multiplayerfunktion osv.

Det prisvindende mod Brutal Doom tager spillet et skridt videre. Spillet er meget mere voldeligt med mere blod, afrevne lemmer og indvolde, brutale animationer af kills, og meget andet. Kort sagt splatter dine fjender ud i meget højere grad, end i noget andet spil. Motorsaven saver desuden fjenderne over i to dele. Derudover har man også mulighed for at slås med knytnæver, eller kvittere med et ”go fuck yourself” og langefingeren, eller et los i sækken.
Dit arsenal af våben er desuden opgraderet kraftigt, og lader dig bl.a. bruge to våben på én gang, anvende sigtekorn og kaste granater. Derudover er også options menuen udvidet betydeligt, så du kan regulere på næsten alting.
Det eneste jeg savner i denne version, er det klassisk ansigt i bunden, der bliver mere og mere smadret efterhånden som ens health bliver lavere… Med mindre man selvfølgelig har gjort ham udødelig og skal se på det creepy gule øjne.

Brutal Doom Version 20 har været 18 måneder undervejs, i juni 2015 – 22 år efter udgivelsen – er det absolut værd at spille igen. Se traileren her, og find download links of installationsguide nedenfor.

Sådan downloader og installerer du Brutal Doom version 20:

– Download Zandronum
– Download Brutal Doom version 20
– Træk filen brutalv20.pk3 og slip den på zandronum.exe og spillet åbner.
– God fornøjelse.

Se også denne ultrakorte gameplay video:

https://youtu.be/YXTQtLFvqHQ

Screenshots:

 

This post is also available in English .

Kommentarer

Kommentarer