Se hvad den oficielle titel til Mirror’s Edge 2 er blevet

Dice, udviklerne bag Mirror’s Edge, har annonceret, at titlen til det nye Mirror’s Edge 2 bliver Mirror’s Edge Catalyst.

For to år siden blev det afsløret, at DICE ville udgive endnu et Mirror’s Edge. Det andet spil i rækken bliver ikke en opfølgning af det oprindelige spil, mit bliver et selvstændigt spil, det ærer det første og rykker ved grænserne for first person movement, skriver Sara Jansen – Senior Producer.

“Mirror’s Edge har altid haft en speciel plads i vores hjerter her hos DICe. Det første spil var rigtig lovende. Gameplayet og stilen var anderledes end hvad man havde set før – det havde sjæl. Men ligeså meget som vi elskede spillet, vidste vi at det kunne blive til mere. Så det er det vi arbejder imod, når vi indtroducerer Mirror’s Edge til en ny generation”.

Historien denne gang finder sted før det første spil, og fungerer som forløberen der skal fortælle hovedrollens, Faiths, forhistorie. Vi ved at Faiths mor blev dræbt i en protest mod regimet, 18 år forud for begivenhederne etteren, og Catalyst vil formodentlig fortælle os mere om hvad der skete i mellemtiden.
Det ser ud til at spillet vil tage plads i den samme by, men at miljøet vil være mere åbent. Der går rygter om, at spillet også vil omfatte en online co-op og time trial multi-player del.
Spillet har sit fokus på bevægelserne, da Faith er en ”runner” (inspireret af parkour og freerunning), hvilket er noget der er helt unikt for spilserien. Personligt (som freerunner og parkourudøver) var jeg utroligt imponeret of time trial delen, men knapt så fascineret af kampene. Da koncept prototypen blev præsenteret ved E3 2013, så det ud til at den fremhævede kamp og action meget, til bekymring for spillets fans, men DICE bekræfter at spillet fortsat vil have sit fokus på parkour, og desuden tilføje nye egenskaber.

Spillet blev første gang præsenteret ved E3 i 2013, og bliver præsenteret på E3 2015 i næste uge. Spillet forventes at blive udgivet til PlayStation 4, PC og Xbox One i starten af 2016.

Kilder:
Polygon
EA central (Se nedenfor)

Kommentarer

Kommentarer