Crash Team Racing genveje: Kendte du dem alle sammen? Jeg gjorde ikke

Jeg troede jeg kendte de fleste Crash Team Racing genveje, men der er mange vanvittige genveje jeg ikke kendte. Derfor har jeg trænet på dem alle sammen, og filmet dem til jer.

Efter at have spillet Crash Team Racing en hel del som barn (og senere), troede jeg så småt jeg havde luret alle tricks. Men der er en hel del Crash Team Racing genveje, som jeg ikke kendte, og som sparer én for utallige sekunder – hvis man altså lykkes, og ikke brager ind i en mur.

Går man efter at gennemføre adventure mode med 101 %, kan flere af disse genveje give en platin i relic races, uden at man behøver at ramme mere end 2/3 af alle kasserne. Eksempelvis i Oxide Station, hvor man på et tidspunkt kan springe ud over kanten, og lande på vejen nedenunder.

Nogle af disse genveje er ufatteligt svære, og vil sjældent lykkes. Andre kan med lidt øvelse tages på hver eneste omgang, og kræver ikke våben.

I denne video har jeg til mange genveje brugt masken, for at gøre det lettere for mig selv. Mange af dem kan dog tages ved at få turbo boost fra slides. Snydekoder er kun brugt for at få masken og wumpa frugter, i stedet for at skulle lede efter dem.

Crash Team Racing genveje:

– Crash Cove – 1 genvej
– Blizzard Bluff – 4 genveje
– Coco Park – 3 genveje
– Cortex Castle – 1 genvej
– Dingo Canyon – 1 genvej
– Dragon Mines –  2 genveje
– Polar Pass – 3 genveje
– Papu’s Pyramid – 3 genveje
– Mystery Caves – 1 genvej
– Sewer Speedway – 1 genvej
– Tiger Temple – 2 genveje
– Slide Coliseum – 2 genveje
– Roo’s Tubes – 2 genveje
– N. Gin Labs – 1 genvej
– Oxide Station – 1 genvej
– Hot Air Skyway – 5 genveje

Jeg har efterfølgende fundet en genvej på Hot Air Skyway. Se den her. 
Og på Oxide Station: Se den her

Racing: Zord (Mig)
Optaget med: ePSXe PlayStation 1 emulator
Version: Crash Team Racing NTSC (Amerikansk version)

 

Kommentarer

Kommentarer