Download gratis PlayStation 1 spil til din konsol

Download alle de gamle PlayStation 1 spil gratis, og spil dem på din computer eller PlayStation 1

Du husker måske hvordan din far tilbage i 90’erne, kendte én som kunne installere en skummel chip i din PlayStation 1, så du kunne spille brændte spil. Den første udgave jeg så, krævede at låget stod åbent, med en lille tandstik til at snyde konsollen til at tro, at låget var lukket. Så gjaldt det blot om at finde én, der havde en brænder og en der havde de spil man ville kopiere. Hvis du havde en chip i din PlayStation 1, og har gemt din gamle konsol, kan du i dag drage nytte af internettets enorme udvikling, og downloade stort set alle de gamle PlayStation 1 spil gratis. Alternativt kan du spille dem på en computer.

Jeg skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at det i dag, ligesom også dengang, er ulovligt at downloade, kopiere eller distribuere spil man ikke har rettighederne til. Forskellen fra dengang er dog, at PlayStation 1 spil i dag er taget ud af produktion og salg, og man derved ikke ødelægger nogens forretning ved at downloade dem – det er nærmest den eneste måde at få dem på i dag. Man bryder dog stadig ophavsrettighedsloven ved at downloade PlayStationspil.

Sådan gør duDownload Gratis Playstation 1 Spil Screenshot

Trin 1: Det skal du bruge

– Hvis ikke du har en PlayStation 1 med en chip, kan du spille på computeren vha. en emulator. Jeg anbefaler PSX. Dertil skal bruges en BIOS, som kan downloades fra samme link eller her.
– Tomme CD-ROM’er
ImgBurn

Trin 2: Download det ønskede spil

Nu skal du hente det spil du vil have. De ligger Download Gratis Playstation 1 Spil Screenshotonline som et image eller en såkaldt ROM. Der findes mange steder at downloade fra, og man kan altid bare google titlen. Jeg anbefaler dog CoolROM.com som har rigtig mange titler, ikke kun til PlayStation 1 men også andre konsoller. Jeg anbefaler at du trykker på ”Alternate download link”, så du ikke behøver at downloade ukendt .exe-filer. Når downloadet er færdigt, skal du udpakke filen. Hvis du ikke har et program der kan åbne filen, kan du gratis downloade WinRAR.

Trin 3: Brænd CD’en

Hvis du vil spille på din computer, kan du blot åbne PSX, trykke på file -> Insert CD-Image og navigere frem til dit downloadede PlayStationspil. Det kan i øvrigt anbefales at gøre uanset hvad, for lige at se om filen virker.Download Gratis Playstation 1 Spil Screenshot
Når du er klar til at brænde spillet ned, sætter du den tomme CD-ROM i dit diskdrev, og åbner ImgBurn.
På forsiden vælger du nu ”Write image file to disc”.
I toppen af skærmbilledet trykker du på mappeikonet (1), og vælger din downloadede imagefil. Du skal vælge den fil der slutter på .cue (den der fylder 1 KB).
Herefter skal du vælge writing speed (2): Principielt kan du vælge hvad som helst, men jo lavere du vælger, jo mindre er chancen for at det går galt. Du kan roligt vælge 1x, da dine CD’er højst sandsynligt ikke understøtter så lave hastigheder. og så vælger lavest mulige hastighed. Som du kan se på skærmbilledet, understøtter mine kun 10x og højere. Tryk nu på write (3)
Når brændingen er færdig, har du dit gratis PlayStation 1 spil – sæt det i din PlayStation og spil

Hvis du i forvejen har en masse PlayStation 1 spil, kan du også sætte dem i den bærbare, og bruge PSX som din transportable PlayStation på ferien.

Kommentarer

Kommentarer