DK Sampler 2016 – Parkour og Freerunning fra Danmark

Se DK Sampler 2016 nedenfor

Nu er DK Sampler 2016 færdig, med nogle supersprøde klip fra nogle af de danske udøvere. Bl.a. nogle af de sidste klip man kommer til at se fra JiYo Parken, og samtidigt nogle af de første klip fra Sorø Gymnastikefterskoles superfede parkourhal. Jeg siger mange tak til de udøvere der har indsendt klip til projektet.

Medvirkende: Bjarke Hellden – Dennis Asp – Hirad Mamaghaei – Malthe Poulsen – Martin Wilkenhauser – Peter Juel Nielsen – Poul Partved – Simon Robinson

Idé og initiativ:
Freerun Denmark // Dennis Asp

Redigering:
Freerun Denmark // Dennis Asp

Musik:
Action Bronson – Imported Goods

 

Om projektet:
DK Sampler er et projekt der blev sat i gang mod udløbet af 2010, og blev til DK Sampler 2010. Dengang måtte alle danske udøvere og udøvere der havde optaget klip i Danmark være med. I dag er det kun danske udøvere der kan bidrage til videoen, men deres klip må dog gerne være optaget i udlandet.
Sampleren blev udgivet i 2010, 2011 og 2012, med klip fra det afsluttede år. Desværre døde projektet lidt ud, og har derfor haft en lille pause fra 2013-2015. Heldigvis var der igen en smule opbakning til projektet i år, selvom der ikke er mange der har indsendt. Heldigvis har jeg modtaget mange rigtig gode klip fra dem der har indsendt – tusind tak.

Kommentarer

Kommentarer