DK Sampler er tilbage!

Efter 4 års pause er DK Sampler nu tilbage i en 2017 version.

DK Sampler 2013 blev desværre ikke til noget, og projektet har derfor ligget dødt siden. Nu genoptages projektet igen, og bliver et personligt projekt i samarbejde med Freerun Denmark.

Projektet er ligesom de øvrige år et åbent projekt for alle der dyrker parkour, freerunning og tricking. Selvom der tidligere har været debat om, hvorvidt man skulle skille parkour/freerunning fra tricking, har jeg alligevel valgt, at tricking er meget velkommen i sampleren. Vi forsøger at finde en balance mellem at alle der vil deltage kan være med, uanset niveau, samtidigt med at vi opretholder en hvis kvaliteten i videoen.

Hvordan kan jeg være med?

Hvis du dyrker parkour, freerunning eller tricking i Danmark, kan du være med uanset dit niveau. Vi forsøger at undgå at sortere nogle fra, men prioriterer stadig klip af en høj kvalitet, både når det kommer til det filmtekniske og indholdet.
Det eneste du skal gøre, er at finde dine bedste klip fra 2016, uploade dem (se mere nedenfor) og sende linket til mig på

Deadline: 20. december 2016 kl. 23:59

Krav til videoklip

– Er optaget i 2016
– Er optaget i fuld HD (1920×1080)
– Er uploadet til en side hvor de frit kan downloades (se eksempler nedenfor)
– Du har rettighederne til alle klippene, eller indsender dem på vegne af en som har givet accept til at medvirke.

Stilbilleder er også velkomne.

Upload gratis dine klip på sider som:
Dropbox
Google Drive
EF Share
Wetransfer

Hvordan udvælges klip?

Vi forsøger at få alle folk med i sampleren der har sendt deres materiale. Sender man mange klip, er det sandsynligt, at man er repræsenteret flere steder i videoen, men der stilles ingen garanti. Herfra vælges de klip der er flottest filmet, med det sværeste (eller bedst udførte) moves, eller som der ikke er sendt så mange af.
Klip der viser gode momenter fra et sundt og spirrende parkourmiljø, er også altid rare at se.
Vi håber meget at alle vil være med til projektet, og vil hjælpe med at sprede ordet. Del meget gerne i dit netværk, så flest mulige kan være med i DK Sampler 2017.
Vi modtager også gerne forslag til musikvalget, eller sange fra udøvere i bands – de bliver naturligvis krediteret.

Spørgsmål? Skriv gerne i kommentarfeltet nedenfor
DK Sampler 2011
DK Sampler 2012

This post is also available in English .

Kommentarer

Kommentarer