Incredible Machine (Rube Goldberg/Storm P) #1

Denne video helt tilbage fra 2007, er lavet i forbindelse med en lille konkurrence. På parkour og tricking forumet forum540, var vi en gruppe der blev inspireret af videoer fra dette japanske program. Derfor besluttede vi at lave en lille konkurrence, om hvem der kunne lave den bedste incredible machine. Vi var 3 der var med, og jeg endte med at vinde.

Jeg lavede den over ca. 3 dage, hvor mit gamle værelse næsten ikke var til at komme rundt i. Det tog ufatteligt lang tid, da alle tingene blev testet før de blev sat sammen. Da jeg endelig startede maskinen, virkede de ikke alle sammen alligevel, og det hele måtte sættes op til et nyt forsøg. Sådan gentog det sig nogle gange, indtil jeg til sidst mistede tålmodigheden. Resultatet blev lidt sammenklippet som i kan se nedenfor, men hele maskinen kom aldrig til at virke på en gang. Det har jeg dog en anden der gjorde, så den poster jeg senere. Denne video er PT også min mest sete på YouTube.

Her er en lille bonus:

Kommentarer

Kommentarer