Kom i gang med træningen – Få 4 ugers gratis træningsplan

Opstartstilbud: 4 ugers gratis træningsplan

Jeg har ikke længere næsen begravet i bøgerne på Institut for Idræt og Ernæring ved Københavns Universitet, og kaster mig nu ud i det som træningsplanlægger.

Jeg tilbyder fremover skræddersyede træningsplaner, som løbende bliver fulgt op, tilpasset og opdateret til en fornuftig pris.

En træningsplan der er tilpasset dig, kan hjælpe dig med at holde motivationen, nå dine mål hurtigere og forhindre skader.

I forbindelse med opstarten tilbyder jeg 4 ugers gratis træningsplan. Jeg søger et begrænset antal personer, og som har forskellig træningsmæssig baggrund. Hvis du kender en der kunne bruge dette, sætter jeg stor pris på hvis du henviser vedkommende.

Læs her hvordan du får din gratis træningsplan. (udløbet.)

Hvad dit mål skal være er helt op til dig. I samarbejde med dig lægger jeg en plan, så du kan tabe dig, komme i bedre form, få større muskler, blive bedre til en udvalgt øvelser eller hvad det måtte være.

Hjælp mig gerne i gang med et like på Facebook, eller invitér dine venner.

– Tak

This post is also available in %s.

Kommentarer

Kommentarer