Nyt projekt om disc golf: Anhyzer.dk

Som mange måske er klar over, kan jeg godt lige at arbejde med forskellige projekter. Nu har jeg kastet mig over et nyt, hvor jeg kombinerer min forkærlighed for at arbejde med projekter og hjemmesider, skriftligt arbejde og disc golf. Projektet er disc golf hjemmesiden www.anhyzer.dk, og jeg håber rigtig meget nogen vil følge med på hjemmesiden, Facebook og Instagram.

Jeg oprettede hjemmesiden i oktober, og har allerede fået lavet en del indhold i form af en baneoversigt med foreløbigt otte disc golf baner, to artikler (”Spil din første disc golf turnering” og ”Doubles – spil disc golf i hold eller par” en FAQ og en ordbog samt et par nyhedsartikler. Siden er fortsat under udvikling, og udvikler sig forhåbentligt til at være den centrale portal for information om disc golf, der ikke findes på nuværende tidspunktet. Jeg håber at kunne:

  • hjælpe helt nye spillere til, at komme i gang med at spille disc golf.
  • hjælpe begyndere med at blive bedre, og engagere sig endnu mere i sporten.
  • hjælpe erfarne spillere med at blive eksponeret, og finde nyheder, turnering og information om disc golf generelt.

 

Hvem ved hvor projektet derfra vil udvikle sig.

 

Jeg er meget åben for samarbejder med spillere, virksomheder og andre aktører indenfor disc golf, så tøv ikke med at tage kontakt.

Nyt projekt om disc golf: anhyzer.dk
Nyt projekt om disc golf: anhyzer.dk

This post is also available in %s.

Kommentarer

Kommentarer