Mit første Lego MOC – Pallet Town

Pokemon Pallet Town Lego MOCJeg har ladet mig erfare, at man kan bygge med lego digitalt eksempelvis i programmet Stud.io (genialt navn – knopperne på legoklodserne hedder studs). Det måtte jeg lege lidt med, og det viste sig, at programmet både lod mig lege med en masse klodser jeg slet ikke ejede, lave digitale renderings og animationer med det. Tilmed kunne man lave en byggevejledning og liste over klodserne, så andre også kan bygge det man laver. Fantastisk ny verden, ikke?

Anyways…Pokemon Pallet Town Lego MOC

Jeg har nu lavet mit første lego MOC (My Own Creation). Jeg holdt det simpelt, og byggede Pallet Town fra det helt gamle Pokemon GameBoy spil. Du kan se det her nedenfor. Jeg agter en dag at bygge noget mere avanceret i programmet…

Du finder i øvrigt byggevejledning og inventarlisten på Rebrickable.com

 

 

This post is also available in %s.

Kommentarer

Kommentarer