Jeg laver B-twist i X Factor

Forrige fredag havde jeg en lidt sjov oplevelse med mit job under X Factor. Måske er det lidt ananas i egen juice, men her kommer historien i hvert fald.X Factor DR Nyheder

Sidste fredag endte jeg på forsiden af DR.dk, under en artikel om Angela Merkel og Donald Trump.
Hver fredag sidder jeg, sammen med min søster, Pernille og hendes kæreste, Philip som dommerstatister under generalprøven til X Factor. Jeg går på scenen, og skal bare agere Thomas Blachman, så kamera og lyd kan blive øvet igennem, men uden at de rigtige dommere ser showet før det bliver sendt live kl. 20:00.
Da Samata Gomez skulle til at gå på scenen, opstod der pludseligt problemer med både lyd og kamera. Da salen var fuld af ca. 300 tilskuere, skulle der altså trædes vande, for at holde stemningen oppe.
Vært Sofie Linde gjorde det fremragende ved at snakke lidt, og begyndte så at spørge ind til de falske dommeres rigtige liv.
Her fik jeg så nævnt at jeg var underviser i parkour, hvilket fik Sofie Linde til at hive mig på scenen. Se klippet her.B-Twist i X Factor

Jeg skal for en god ordens skyld understrege, at jeg her laver en B-twist (butterfly twist), som faktisk er tricking og ikke parkour – man kan ikke lave parkour på en helt flad scene.

Umiddelbart efter kom Jens Grønbech løbende ind, for at høre om det var okay at de brugte klippet på nettet. Det var selvfølgelig i orden med mig. “godt for vi er allerede ved at klippe det” lød svaret. Jeg forventede at det ville komme på dr.dk/xfactor i en lille side bemærkning, men endte på forsiden af  dr.dk.

 

Her følger lige et par billede af os 4 som har ageret dommere:

X Factor 2017 X Factor 2017 X Factor 2017 X Factor 2017 X Factor 2017

 

 

Kommentarer

Kommentarer